Voordelig bellen met MTTM Select

Bespaar tot wel 40% op uw huidige kosten. Bel nu 088-8000800!

Bereken uw voordeel met MTTM Select i

Als u uw uitgaande telefonie via MTTM laat verlopen kunt u veel besparen op uw maandelijkse factuur. Neem het maandbedrag over van uw factuur voor een indicatie van het te behalen voordeel.

Bereken voordeel


 

Voordelen van MTTM Select

  • Hoge besparing op de tarieven voor lokaal, regionaal, nationaal, mobiel en internationaal verkeer
  • Géén abonnements- en activatiekosten
  • Duidelijk overzicht in uw verkeerskosten
  • Géén wijzigingen in uw infrastructuur
  • Behoud van huidige diensten op uw telefoonlijn(en)
  • Al uw vestigingen op één factuur
  • Besparen op faxverkeer
 

Kwaliteit, eenvoud en voordeel

Met MTTM Select kunt u tot wel 40% besparen op de kosten voor telefonie. MTTM Select is dé voordelige oplossing voor belverkeer via de vaste lijn.  De dienst werkt volgens het principe van Carrier PreSelect (CPS). Door uw uitgaande telefoonverkeer onder te brengen bij MTTM.nl blijft u bellen over de kwalitatief hoogwaardige telefonielijnen van KPN, maar via het netwerk van MTTM.nl.

Tarieven en kosten

Voor MTTM Select betaalt u geen abonnement- of activeringskosten. U betaalt enkel voor de infrastructuur en het belverkeer.

MTTM.nl factureert uw telefoniekosten op één verzamelfactuur, die helder en overzichtelijk inzage geeft in de belkosten van uw gehele organisatie. 

 

Verhuizen

Uw telefoonlijnen verhuizen naar MTTM.nl is van puur administratieve aard. Al uw huidige telecomdiensten op de telefoonlijn(en) blijven gelijk. Activering is binnen vijf werkdagen geregeld, zonder dat u er iets van merkt. Pas als u de eerste factuur van MTTM ontvangt zult u het verschil zien: aanzienlijke besparingen op uw telefonieverkeer.