Online uw internationale servicenummer aanvragen

MTTM.nl heeft een uitgebreid aanbod aan internationale servicenummers. Het kan lastig zijn om te bepalen welk internationaal servicenummer geschikt is voor uw organisatie. De keuze voor het soort servicenummer hangt af van het doel wat u ermee wilt bereiken. MTTM.nl helpt u graag om de juiste keuze te maken:

Wat voor type Internationaal Servicenummer zoekt u?
 

00800-UIFN  in elk land bereikbaar onder één  nummer

Met een UIFN bent u vanuit elk land te bereiken onder één en hetzelfde nummer. Een UIFN is te vergelijken met een 0800-servicenummer zoals we dat in Nederland kennen. Uw klanten bellen u op uw UIFN dus kosteloos.
                                       00800-UIFN Nummer

 

0800 ITFN Nummer: Lokaal gratis nummer

ITFN staat voor International Toll Free Service Number. Met ITFN, ook wel een groen nummer genoemd, bent u internationaal bereikbaar. ITFN nummers verschillen per land en staan gelijk aan een Nederlands 0800-nummer.

0800 ITFN Nummer

Virtueel lokaal nummer: landelijk, stedelijk of regionaal netnummer

Een virtueel lokaal nummer geeft uw (inter)nationale organisatie een lokale uitstraling. Andersom geven buitenlandse telefoonnummers uw organisatie een internationale uitstraling, terwijl u telefoontjes naar deze nummers in Nederland kunt laten uitkomen. Virtual Local nummer

 

Premium Rate nummer: Wereldwijd bereikbaar én extra omzet

Met een Premium Rate nummer van MTTM.nl bent u niet alleen wereldwijd bereikbaar, maar kunt u ook extra omzet genereren. Een internationaal Premium Rate nummer is te vergelijken met een Nederlands 0900-servicenummer.
                                    Premium Rate nummer