Over MTTM.nl

Totaaloplossing

MTTM.nl is dé full service telecom- en internetaanbieder voor de zakelijke markt. Wij bieden een breed pakket aan zakelijke telefoon- en internetdiensten en kunnen daarom altijd zorgen voor een totaaloplossing voor uw bedrijf! U ontvangt dan ook één overzichtelijke factuur en u heeft een persoonlijke accountmanager die u alles kan vertellen over al onze diensten. Overzichtelijker kan niet!

Kijk hier voor een overzicht van de producten en diensten van MTTM.nl.

 

Echte service

Bij ons staat u als klant centraal! Meedenken met onze klanten, het begeleiden met advies op maat en bieden van hoogwaardige technische ondersteuning is voor ons vanzelfsprekend. Wij nemen u mee in ons duidelijke registratietraject en zorgen voor een vlekkeloze aansluiting van uw diensten. Daarnaast garanderen wij ook nog eens een 99,9% netwerk­beschikbaarheid over haar geleverde diensten.

Wij hebben een team van gespecialiseerde accountmanagers klaarstaan om u te helpen met al uw vragen. U kunt direct contact met hen opnemen om 088-8000800.

 

Maatwerk

Naast service is het leveren van maatwerk voor ons heel belangrijk! Samen met u zal een van onze accountmanagers gaan kijken naar uw huidige situatie, eisen en wensen. Wij zullen u dan adviseren en assisteren bij de implementatie en integratie van uw telecom- en internetdiensten. Voor ons geldt: 'Nothing is Impossible' en wij zullen dan ook ons best doen alles op uw wensen aan te passen!

Staan de juiste pakketten voor u dus niet op de site vermeld? Twijfel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers op 088-8000800!

 

Kostenbesparend

Wij streven altijd naar de voordeligste tarieven! Wanneer u ons uw huidige factuur toestuurt, krijgt u van ons uw herberekende factuur terug. U zult zien dat u maandelijks fors kunt besparen op de kosten voor uw telecom, zonder in te leveren op kwaliteit!

Stuur uw factuur naar info@mttm.nl. Wilt u direct met een medewerker kijken wat u kunt besparen? Neem dan contact op met 088-8000800.