Servicenummers en telecomdiensten

Over MTTM.nl

Over MTTM telecom service provider

MTTM.nl is dé full service telecom- en internetaanbieder voor de zakelijke markt. MTTM.nl biedt een breed pakket aan telefoon- en internetdiensten aan, zodat u altijd bereikbaar bent voor uw klanten. Als zakelijke telefoonmaatschappij zijn wij gespecialiseerd in 0800-, 0900- en 088-servicenummers voor zakelijke gebruikers, groot én klein. Ruim 8.000 bedrijven maken inmiddels dagelijks gebruik van de diensten van MTTM.nl. Kijk hier voor een overzicht van de producten en diensten van MTTM.nl.

 

Waarom MTTM.nl?

MTTM.nl levert alle multimediale en interactieve telefonieoplossingen. Wij adviseren en assisteren bij de implementatie en integratie van uw telecom- en internetdiensten. Onze gespecialiseerde accountmanagers kennen de mogelijkheden en weten waar ze op moeten letten om zakelijke telefonie en zakelijk internet binnen uw organisatie succesvol te implementeren. Zij leveren 100% kwaliteit en stellen in hun dienstverlening uw vertrouwen voorop.

MTTM.nl échte service

Als klant staat u bij MTTM.nl centraal. Ons duidelijke registratietraject zorgt voor een vlekkeloze aansluiting, integratie of migratie van verschillende telecom- en internetdiensten. MTTM.nl garandeert bij overstappen een 99,9% netwerk­beschikbaarheid over haar geleverde diensten.

Meedenken met onze klanten, het begeleiden met advies op maat en bieden van hoogwaardige technische ondersteuning is voor ons vanzelfsprekend. Ons enthousiaste en gespecialiseerde supportteam staat klaar om u te helpen. Onze service maakt het verschil!

 

MTTM.nl is kostenbesparend

MTTM is altijd kostenbesparend

MTTM.nl levert zakelijke telefonie- en internetdiensten tegen voordelige tarieven. Wij dagen u uit om uw huidige factuur naar ons te sturen; MTTM.nl stuurt uw factuur dan terug, berekend op basis van onze eigen telefonietarieven. U zult versteld staan van het bedrag dat u maandelijks kunt besparen, zonder in te leveren op kwaliteit of service.

Bij MTTM.nl heeft u een eigen accountmanager die met u meedenkt. Ons doel: de beste en meest passende telecom- en/of internetoplossing aandragen voor úw situatie. Stap over naar MTTM.nl en ervaar service, kwaliteit én voordeel.

MTTM.nl sponsoractiviteiten

MTTM sponsoractiviteiten

MTTM.nl is een dynamisch bedrijf dat vierkant staat achter haar motto ‘Nothing is Impossible’. Deze dynamiek is terug te zien in de keuze voor sponsoractiviteiten van MTTM. Zo sponsort MTTM.nl voor het vijfde jaar achtereen de ‘Ronde om Texel 2012’!  De sportieve uitdaging die de catamaranzeilers aangaan, past helemaal bij MTTM.nl. We sponsoren deze mooie zeilrace niet alleen, met vier boten zeilen we ook zelf mee!