• MTTM maakt u bereikbaar

  MTTM.nl garandeert bij overstap een 99,9% netwerkbeschikbaarheid over haar geleverde diensten. Juiste adviezen en technische begeleiding zijn niet meer dan vanzelfsprekend.

  Lees verder
 • MTTM.nl échte service

  Bij MTTM treft u geen lange wachtrijen of bureaucratische processen. Ons support team staat dag en nacht voor u klaar om de beste telefonie te leveren.

  Lees verder
 • MTTM is altijd kosten besparend

  Bij MTTM heeft u altijd een eigen accountmanager die met uw organisatie meedenkt voor de beste telefonie en internet oplossingen. Stap nu over en ervaar innovatie & kwaliteit.

  Lees verder
 • MTTM.nl sluit altijd bij u aan

  Wij dagen u uit om uw huidige factuur naar ons te sturen; Wij sturen uw factuur uitgerekend terug met MTTM.nl tarieven en oplossingen. U zult versteld staan van wat u kunt besparen.

  Lees verder

Servicenummers, zakelijke telefonie en internet 

Uw telefoonlijn, -nummer of -centrale verhuizen? Bel direct 088-8000800!

MTTM.nl maakt het mogelijk om altijd bereikbaar te zijn voor uw klanten. Als fullservice telecomaanbieder zijn wij gespecialiseerd in 0800, 0900 en 088 servicenummers. Wij streven naar kwaliteit, betrouwbaarheid én voordeel.

Naast (internationale) servicenummers bieden wij zakelijk internet en zakelijke telefonie met bijbehorende diensten als Hosted VoIP, IVR en telefonisch vergaderen. Kortom, een totaal oplossing voor uw bedrijf!

Bent u op dit moment nog klant bij een andere provider? Geen probleem! Wij kunnen uw telefoonlijn, -nummers of -centrale zeer gemakkelijk en snel verhuizen. Al ruim 8000 klanten maken inmiddels gebruik van de diensten van MTTM.nl.

Meer over MTTMDownload brochure

Brochure zakelijke telefonie MTTM