• MTTM maakt u bereikbaar

  MTTM.nl garandeert bij overstap een 99,9% netwerkbeschikbaarheid over haar geleverde diensten. Juiste adviezen en technische begeleiding zijn niet meer dan vanzelfsprekend.

  Lees verder
 • MTTM.nl échte service

  Bij MTTM treft u geen lange wachtrijen of bureaucratische processen. Ons support team staat dag en nacht voor u klaar om de beste telefonie te leveren.

  Lees verder
 • MTTM is altijd kosten besparend

  Bij MTTM heeft u altijd een eigen accountmanager die met uw organisatie meedenkt voor de beste telefonie en internet oplossingen. Stap nu over en ervaar innovatie & kwaliteit.

  Lees verder
 • MTTM.nl sluit altijd bij u aan

  Wij dagen u uit om uw huidige factuur naar ons te sturen; Wij sturen uw factuur uitgerekend terug met MTTM.nl tarieven en oplossingen. U zult versteld staan van wat u kunt besparen.

  Lees verder

Servicenummers, zakelijk internet en zakelijke telefonie

Betrouwbare totaaloplossing voor iedere onderneming!

Direct aanvragen of meer weten? Bel direct 088-8000800!

Optimale bereikbaarheid

Met een 0800, 0900 of 088 servicenummer van MTTM.nl bent u altijd optimaal bereikbaar. Niet alleen nationaal, maar ook internationaal, wanneer u kiest voor een internationaal servicenummer. Onze uitgebreide IVR mogelijkheden zorgen voor een professionele inrichting van uw servicenummer.

Betrouwbare verbinding

Kiest u voor zakelijke telefonie of zakelijk internet, dan garanderen wij een 99,9% van de tijd storingsvrije verbinding! U kunt zelf de keuze maken tussen betrouwbaar MTTM Select, ISDN of Hosted VoIP. Voor elke onderneming hebben wij de juiste oplossing.

Voordelige tarieven

Naast betrouwbaarheid, bereikbaarheid en de beste service, is voordeel ook heel belangrijk bij MTTM.nl. Dit zult u merken wanneer u uw eerste factuur van ons ontvangt!

Meer over MTTMDownload brochure

  

Brochure zakelijke telefonie MTTM